Хотел Хисар

by Lee Moreno
Хотел Хисар
  • Хотел Хисар
  • Адрес: Хисаря, бул. Генерал Гурко №1
  • Телефон: 033 762 783

Хотел “Хисар” е разположен в един от най-красивите паркове на Хисаря, с който може да предложи спа курорта. Хотела предоставя на почиващите много добри условия за краткотрайни или дълготрайни почивки, спортен туризъм, балнеология или бизнес мероприятия, съчетани с множество развлечения.

С общо 106те си стаи, разделени на 4 апартамента, 17 апартамента тип студио, 11 спални, 70 двойни стаи, 2 стаи за инвалиди и 3 единични стаи хотелът предлага отлични условия за всеки да изпита удоволствието от спа процедурите предлагани в него.
СПА центърът на хотела е в отделна сграда с топла връзка към хотелската част. В центъра се предлагат процедури с модерна козметична и медицинска апаратура.

Освен услуги за красота и удоволствие в хотел “Хисар” се извършва и профилактика и лечение на хронични болести на периферната нервна система, опорно-двигателния апарат, детоксикация на организма, ендокринната и храносмилателни системи. Всички процедури и терапии се назначават след обстоен лекарски преглед и са индивидуални.
Хотелът предлага на своите гости открит басейн, джакузи, детски басейн. Разполага също със закрит басейн с минерална вода, фитнес зала, зала за тенис на маса и билярдна зала. В хотела ще откриете и оборудвана компютърна зала с достъп до интернет както и осигурен безплатен паркинг.

Подобни публикации

error: Content is protected !!