Хотел Астрея

by Lee Moreno
Хотел Астреа в град Хисар
  • Хотел Астрея
  • Адрес: Хисаря, бул. Иван Вазов 68
  • Телефон: 033 792 100

Хотел “АСТРЕЯ” предлага предразполагаща атмосфера и професионално обслужване. SPA хотел “Астрея” предлага на почиващите 100 легла разпределени на 9 двойни апартамента, 36 двойни стаи. Апартаментите и стаите имат тераси.

Изключително стилно обзаведените стаи са издържани в топли тонове допринасящи за приятната атмосфера в хотела. В двойните стаи ще намерите телевизор с кабелна, мини бар, просторна баня с душ, телефон и интернет. Апартаментите са студиен тип съставени от две помещения, в еднто обазаведено с мека мебел, а другото с удобна спалня. В банята ще намерите вана, като в апартаментите с луксозни условия са тангенторни.

SPA центърът предлага на гостите на хотела възстановителни, лечебни и разкрасителни процедури. В него ще откриете лекарски кабинет с 4 кабини за рехабилитация и физиотерапия, където ще можете да се възползвате от над 30 вида процедури. В услуга на гостите работят, 2 тангенторни вани и 2 перлени, както и джакузи със 7 места.
Центърът разполага и с парна баня изпълнена в римски стил, която ще предостави на почиващите възможността да релаксират уединено и приятно. Парната баня е изключително подходяща и за хора с високи кръвно налягане или с разнообразни сърдечни заболявания.

Хотел “Астрея” предлага и издържан в древен римски стил басейн, където можете да се възползвате от множество лечебни и физиотерапевтични процедури с минералната вода която е плен.

Подобни публикации

error: Content is protected !!