Град Сандански

by Lee Moreno
Град Сандански

Сандански е град, който се гордее с множество природни дадености, многовековна култура и благоприятно географско разположение. Той е идеално място за почивка и отдих на всяка възраст.

За настанявания, отсядане, нощувки мотел в Сандански предлага уникални условия за семейства с деца, семейни двойки, приятелски компании.

Разположен още на влизане в курортното селище, по шосето и на самият разклон с главния път към София-Кулата-Атина, посетителят могат да отседнат в мотел със собствен автосервиз и автомивка. В близост се намира архитектурно-скулптурния комплекс, до който се издига седем метрова статуя с античния герой Спартак. Скулптурата е изработена от бял мраморен камък.

За гостите на бутиков мотел в Сандански moteleros.eu се предлага изобилие от възможности за разходки, разглеждане на града и околията. Дори за решилите да се любуват на престоя си само от стая или апартамент в бутиков мотел в Сандански, могат да го сторят от балкони и тераси към всяка стая или от градината към ресторанта.

В центъра на Сандански се намира Археологическият музей, в който са съхранени останки от Епископска базилика. Не по-малко атрактивна е и църквата “Свети Георги” създадена през времето на Възраждането от 1861 г. За туристите посещението на Градска художествена галерия ще остави вълнуващи спомени.

Бутиков хотел в Сандански разполага със собствена градина, в която всеки посетител може да се порадва на чист и свеж въздух, с изглед към планината, а за търсещите повече природни картини, градски парк Свети Врач помества и представя над 200 растения от Средиземноморието. В него са поместени още стадион, открит басейн, летен театър и изкуствено езеро.

За всички гости отседнали в мотел със собствен автосервиз и автомивка на разположение са множество услуги и допълнителни екстри. Дори автомобила да не е в изправност, винаги могат да разчитат на това, което предлага комплекса, а в свободното си време и при желание ще имат възможността да попътуват в околността на Сандански. Само на 24 км от него е друг, не по-малко атрактивен и предпочитан от туристи град Мелник. На 6 км, от него се намира Роженски манастир. На 18 км от град Сандански е друг курорт, известен под наименованието Попина лъка с чудно красивия водопад Попинолъшки водопад разливащ своите води от 11 метрова височина.

Всички посетители на град Сандански и отседналите в бутиков мотел в Сандански могат да се порадват на релаксиращи минерални извори, с които е прочут курорта. Прославил се като международен балнео-център за лекуване на хронични белодробни и неспецифични заболявания.

Подобни публикации

error: Content is protected !!