3 актуални аксесоара за зимната ваканция

by Lee Moreno
Актуални модни аксесоари

Имаш нужда от нещо, което да направи обикновената ти дреха необикновена. Искаш съвършено нова визия, при това да си модерна. Предлагаме ти актуални аксесоара за новия сезон:

https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/damska-moda/необходимите-аксесоари-за-есента – есента, с които да си „по-така“:

  1. Широкия колан – става дума за онези колани тип пояс, които са били актуални преди години. Сега те се завръщат на мода. Коланите в есента са от кожа и твърд плат и колкото по-изчистени са те, толкова по-добре. Подобен аксесоар става акцент на всяка дреха. Не е нужно да се избира много сложен колан, черният е подходящ аз всяка дреха, както за тъмната, така и за светлата. Ефекта на такъв аксесоар е тънката талия, но не подходящ за по-пълните дами, защото създава обратно усещане.
  2. Ръкавиците – това е задължителният аксесоар, който всяка дама обича да има. Те се грижат за ръцете и ефектно допълват външността и силуета. Ръкавиците придават аристократизъм по ръцете на жената, елегантни са и са изработени от фини материи. Наред с това ръкавиците са изработени от красиви материи като камъни, дантели, перли и т.н. Всичко това допълва стила и красотата им. Всеки детайл в ръкавиците допълва усещането за нещо излязло от готически роман. Ефекта на подобен аксесоар е в красотата и изтънчеността им. Те подхождат идеално, както на панталон с костюм, така и на пола. Според правилата дължината на ръкавиците изисква и дължина в размера на ръкава. Така например за по-късият ръкав е подходящ по-къс размер на ръкавици и обратното.
  3. Плетени гети – именно за калцуните става дума, тъкмо онези, които бяха хит и през 80-те. Тях си виждала още в миналата година, но сега са повече от хит в модата. Няма начин да не ги добавиш към модните си аксесоари. Ако в миналия сезон пропусна, то сега е момента да ги имаш. В случай, че умееш да плетеш, сега е момента да създадеш свои творения и уникални модели. В настоящия сезон гетите са прекалено дълги, достигат такива размери, че да покрият тока ти. Ефекта на подобен аксесоар е, че топлят и се грижат за краката в студените дни. Подхождат дори с елеци с косъм: https://fashioncolors.bg/drehi/damski-drehi/vrahni-drehi/елеци-с-косъм и отиват на всяка дама. Недостатък на калцуните е усещането за пълнота. Така, че по-едрите дами трябва да забравят за тях.

Подобни публикации

error: Content is protected !!