Спа хотел Централ Хисар

by Lee Moreno
Спа хотел централ в Хисар

Спа хотел Централ е разположен в централната част на град Хисар сред античност и съвремие. Хисар сам по себе си се намира на 40 км от Пловдив, 79 км от Велинград и 115 км от София.  Хотелът съчетава в себе си стил, изисканост и лукс с красивата си архитектура и напълно съвременната си хотелска част.


Настаняване в спа хотел Централ Хисар
Спа хотел Централ Хисар разполага с 3 апартамента, 7 студия, 19 двойни стаи, 2 единични стаи и 1 VIP студио. Всички помещения предлагани от спа хотелът са луксозно обзаведени и са оборудвани с климатик, интернет достъп, телефон, мини бар, телевизор, тераса. В просторните бани ще гостите на хотела ще открият душ кабина или вана, използващи минерална вода от извор Топлица. Някои от стаите са специално за хора с алергии и астматици.

Ресторанти и барове към спа хотел Централ Хисар
Той разполага с ресторант с капацитет 50 места и лятна градина към него с 25 места капацитет. Изисканата обстановка и първокласно обслужване осигурява на гостите на хотела приятни моменти със здравословната кухня предлагана от ресторанта. В него се предлага и специално селектирано меню включващо изискана европейска и национална кухня. Ястията са представени атрактивно и притежават уникални вкусови качества балансирани между модерния и традиционен вкус на ястията. За пълноценното кулинарно преживяване кулинарните специалисти на ресторанта към спа хотел Централ ще изпълнят всички ваши индивидуални желания.
 

Бизнес център към спа хотел Централ Хисар
Спа клуб Централ предлага отлични условия и за конгресен туризъм. Хотелът разполага с конферентна зала оборудвана с цялата необходима техника и консумативи за провеждане на конференции, семинари, фирмени презентации, бизнес срещи, фирмени тържества, коктейли, официални приеми и частни семейни празненства. Конферентната зала има капацитет от 60 места. Предлага се специална селекция вина задоволяваща всички претенции и на най-добрите познавачи.

SPA център към спа хотел Централ Хисар
Съчетанието от традициите на античните народи и най-модерните процедури и терапии в спа центъра на спа хотел Централ Хисар ще бъдете обслужени елегантен висококвалифициран екип. Спа центърът ще поглези посетителите си ароматна парна баня, басейн с минерална вода, сауна, кът за релакс, парна баня и 3 масажни кабинета. На разположение са още екзотично джакузи на двора и просторна слънчева тераса. За децата има детски воден център с много забавления и игри както за малки така и за големи. Той се състои от 2 басейна, столчета, шезлонги и масички на слънчевата тераса близо до джакузи.

  • Спа хотел Централ
  • ХИСАРЯ, ул. Аугуста 5
  •  0886 404846

Подобни публикации

error: Content is protected !!