Велинград очарова и впечатлява всеки свой жител и посетител

by Lee Moreno
Велинград спа

Несъмнено е заслужила своето прозвище „СПА столица на Балканите“ тази неотразима и несравнима българска дестинация Велинград. Изпъстрена с безброй места за разтоварване, отмора и приятна почивка сред прохлада, величествена красота и чист въздух. Успокояващо и едновременно силно въздействащо е всяко кътче тук. Отнасяйки ви в една друга епоха, съхранила и запазила своите традиции, пренасяйки ги в настоящето и оставяйки спомен за бъдещето, Велинград очарова и впечатлява всеки свой жител и посетител. За вашият истински празник и забава, за вашето спокойно летуване, за балнеолечението или за здравословното ви опознавателно пътешествие – курортът има какво да предложи. Всички необходими условия за това са осигурени тук.

Местните предприемачи са създали хотели, които да смаят вашето око, да поглезят вашето тяло, да изкушат вашата душа, да превъзбудят или успокоят вашите сетива. Великолепието от всевъзможни глезотии ще осигури вашето незабравимо изживяване тук. Многообразно е менюто от СПА услуги – всевъзможни условия за релакс и отмора. Сауни, джакузита, басейни, ароматни вани и благоуханни масажи са на разположение на посетителите на града. Невъобразим лукс , спокойна и приятна атмосфера и вежлив персонал ще бъдат вашите спътници през ваканцията или отпуската, прекарана тук.

И какво друго му трябва на човек?! Освен вкусна храна, любима напитка и приятна атмосфера. Е, и затова са се погрижили местните жители. Голямо е разнообразието от заведения и ресторанти във Велинград. Превъзходно и разнообразно меню, вежливо отношение и професионално обслужване. Насред китните местенца, изпъстрени със зеленина, насред величествената гледка кокетно са се разположили малките и големи ресторанти във Велинград. С автентичната си кухня, от всевъзможни местни специалитети, майсторски приготвени от главните готвачи, поднесени с усмивка от услужливите сервитьори. Тук ще откриете ресторанти и заведения с интериор, кухня, музикална програма и дори облекло на персонала, пресъздаващи отминалите славни времена от българската култура, традиции и обичаи. Ще ви бъдат предложени превъзходни отлежали специално подбрани за вас вина, приготвени от местните производители алкохолни напитки, както и фолклорна програма, представяща народните танци и песни.

За забавлението и веселбата ще се погрижат собствениците на заведения във Велинград. Разнообразни вечерни програми за всички – за всякакви възрастови групи, за хора с различни потребности и интереси, с различни предпочитания и вкусове. Сред феерията от звуци и светлина, сред това райско кътче на Балканите, ще се почувствате истински отпочинали и заредени с енергия.

Подобни публикации

error: Content is protected !!